PLOG: IJsland

PLOG: IJsland

02/06/2014 4 By Travelette

ijsland, watervalSinds het begin van de bankencrisis en met het over de kop gaan van de IJslandse bank IceSave is IJsland sterk in opkomst gekomen als toeristische bestemming. Voorheen was IJsland erg duur, zowel vliegtickets naar het eiland als de prijzen ter plaatse. Sindsdien zijn de prijzen redelijk gedaald, al blijft IJsland geen goedkoop land.
Het land telt ruim 300,000 inwoners waarvan een derde in de hoofdstad Reykjavik woont. Je kunt je dus voorstellen dat je vaak niemand tegenkomt als je op doorreis bent.
Na de uitbarsting van de vulkaan Eyjafjallajökull in 2010 is het land wereldwijd op de kaart gezet en willen steeds meer en meer mensen deze prachtige pure natuur in het echt aanschouwen. Niet alleen natuurliefhebbers vinden het een paradijs. Ook amateur- en professioneel fotografen willen maar wat graag hun talent loslaten op de pracht die IJsland te bieden heeft.Zelf ben ik er helaas (nog) niet heen geweest, maar mijn vriend heeft er prachtige foto’s gemaakt die ik graag met jullie wil delen! Vandaar deze plog over IJsland.Kirkjufell berg

vliegtuig, wrak, ijsland, vik

ijsland, godray, zonsondergang

bruarfoss, ijsland, landschap

waterval, ijsland, zwart, wit

waterval, ijsland, rotsen

Deze foto’s geven al een mooie indruk van de pracht van IJsland. Meer foto’s bekijken? Kijk op www.throughmycanon.com. Foto’s mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.

Ben jij al eens in IJsland geweest?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather